ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА НОКТИ И КОЖА ”ЛАВМИКОЛ”

В наличност Референция: 10
17.90 лв.
Добави бележка към продукта

Бърза поръчка, без регистрация

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Код на продукта - 10 , Телефон - 0896575870

”ЛАВМИКОЛ” УСПОКОЯВАЩ И ДЕЗОДОРИРАЩ КРЕМ ЗА КРАКА И РЪЦЕ, ПРИ ВРАСТНАЛИ, ЗАДЕБЕЛЕНИ И ЧУПЛИВИ НОКТИ, С МАСЛА ОТ ЛАВАНДУЛА И ЧАЕНО ДЪРВО е козметичен продукт за заздравяване на ноктите и грижа за кожата на краката, ръцете и тялото. Прилага се при задебелени, врастнали и чупливи нокти, лош вид на нокътните плочки. Възстановява здравия вид на ноктите на ръцете и краката, като подхранва нокътната плочка, изглажда я и подпомага правилния й растеж. Дезодорира, освежава и успокоява дразненето на кожата, вследствие на изпотяване или прекомерно овлажняване. Нетно количество - 30гр.

Употреба:
Кремът се нанася около, върху и под нокътната плочка, както и кожата между пръстите и ходилата на краката. Не е необходимо да се премахва лакът за нокти. Нанася се един път дневно или през два-три дни, след старателно почистване от мъртви клетки около и под нокътя. 
Върху подсечена кожа се нанася един път дневно.
 
 • Възстановява здравия вид нокътните плочки
 • Успокоява дразненето на кожата при изпотяване
 • Предотвратява лошата миризма
 • Дезодорира и освежава
 • Подхранва нокътните плочки
 • Изглажда нокътните плочки
 • Облекчава сърбежа и подсичането
 • Предпазва ноктите от изсушаване и деформиране
Съставки:
 • Етерично масло чаено дърво- има противогъбично, антиоксидантно, антибактериално, антивирусно, тонизиращо, противовъзпалително и защитно действие
 • Масло от лимон- има тонизиращо, стимулиращо, защитно и противовъзпалително действие
 • Масло от лавандула- има успокояващо, противовъзпалително, антибактериално, ароматизиращо и дезодориращо действие
 • Масло от мащерка- има тонизиращо, стимулиращо, възстановяващо, антимикробно, противовъзпалително и защитно действие
 • Маслиново масло- има омекотяващо, овлажнващо, възстановяващо и кондициониращо действие
 • Флорална вода от лайка- има тонизиращо, антимикробно, противовъзпалително, омекотяващо, успокояващо, регенериращо и защитно действие
Не се препоръчва употреба при деца, бременни и кърмещи жени. 
Покажи повече Покажи по-малко
1. След направа на поръчка в сайта, ще получите потвърждение по имейл или телефон, че е приета успешно.

2. Обаждане по телефон за потвърждение на поръчката, ще получите само ако сте нов клиент или е нужно уточняване на адреса за доставка. Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас.

3. Времето за доставка е до 5 дни, като се стараем да бъде на следващия работен ден, в зависимост от населеното място. Не извършваме доставка в неделя и през официалните празници.


Доставката се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ или СПИДИ , сумата за доставка зависи изцяло от тяхната ценова политика, която се калкулира автоматично през сайта. Цената на доставка се добавя в общата сума на поръчката !
 
1. Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия „Blagi BG” и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

2. Ако желаете да върнете стоки, моля свържете се с нас чрез формата за контакт или на имейл [email protected]

3. Изпратете ни вашия имейл адрес, номера на поръчката и причината, поради която желаете да върнете един или няколко продукта.

4. Непосредствено след получаване на вашето запитване, ние ще потвърдим на вашият имейл и/или по телефона и ще изпратим куриер, който да вземе продуктите от вас.

5. След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.

6. Ако желаете възстановяване на сумата, ще изпратим куриер, който да Ви изплати стойността на върнатите продукти. Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим продуктите.

7. В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи са за наша сметка.

8. При всички останали случаи, ние приспадаме от дължимата Ви сума, разход в размер на 1 куриерска услуга (за взимане на продуктите от вас) на стойност равна на цената за доставка до вашето населено място. Бланка за връщане/замяна Бланка за връщане / замяна на продукт закупен от „Blagi BG”

Номер на поръчка : ..............................................

Име и фамилия : ...................................................

Телефон за връзка : ..............................................

Желая да : ....(заменя/върна )..............................

Наименование : Количество: Причина:

1.

2.

3.

В случай, че получените продукти се окажат несъответстващи на вашите очаквания, клиента има право да върне или замени закупената стока в 14 работни дни, при условие, че стоката е неизползвана, върната с всички етикети и оригинални опаковки.

Стоката трябва да бъде обезопасена по време на транспорта и се изпраща на същият адрес от товарителницата. При връщане стоката се изпраща с наложен платеж към нас -цената на артикула и опция тест и преглед преди заплащане , пакета трябва да съдържа и копие от бланката за връщане и замяна с коректно попълнени данни.

Стока, която е получена преди повече от 14 работни дни не се приема за връщане.

Употребяван продукт не се заменя или връща, както и повреден, заради неправилната експоатация от страна на клиента.

Стока, чието връщане и рекламация не можем да приемем поради неизпълнение на горепосочените условия ще бъде изпратена обратно на клиента за негова сметка.

Рекламации отнасящите се до повреди, възникнали по време на транспорта , ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация, изготвен от Еконт в присъстието на клиента.

Пратки изпратени с други куриерски фирми освен Еконт Експрес не се приемат.

* Куриерската услуга за връщане се поема за сметка на купувача. При желание за замяна от страна на клиента, клиента трябва да заплати куриерските услуги и в двете посоки

* Рекламации за повреди, възникнали поради неправилното експоатиране от страна на клиента, а не на получена дефектна стока, няма да се разглеждат.